Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i niskokaloryczne pyszne słodko kwaśne ciasto.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 232
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 527
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 232
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 527
Składniki
Kaszę jaglaną gotujemy.
Ostudzoną kaszę wrzucamy do blendera/melaksera, dodajemy pokrojone w plastry banany, jedno kiwi, twaróg/białka jaj (możecie wedle uznania dosłodzić) i miksujemy wszystko na jednolitą masę.
Powstałą masę wylewamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia i wyrównujemy. Pozostałe 2 szt. kiwi kroimy w talarki i wciskamy w ciasto. Pieczemy 45 min. 180 stopni. Po upieczeniu możecie posypać startą czekoladą.