Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza propozycja, to bardzo smaczny deser wielkanocny, ponieważ był on robiony ze składników na inne potrawy, które zamieszczałem wcześniej.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44439
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 35
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44439
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 35
Składniki
Na początku robimy galaretkę lub wykorzystujemy już zrobioną do mazurka wg tego przepisu https://smaker.pl/przepisy-desery/przepis-mazurek-wielkanocny,1963177,bobby.html
Następnie robimy to samo z kremem, czyli to co zostało po wykorzystaniu na mazurka wg tego przepisu https://smaker.pl/przepisy-desery/przepis-mazurek-wielkanocny,1963177,bobby.html
Na koniec kruszymy zielony mech z biszkoptu na ciasto leśny mech wg. tego przepisu https://smaker.pl/przepisy-desery/przepis-lesny-mech,1963682,bobby.html I tak jest, że robimy dwa ciast i mamy bonus w postaci pysznego deseru bez dodatkowej pracy. Smacznego