Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny serniczek z rodzynkami i cytrynową nutą. Szybko się go robi, jest idealny na zwykły dzień, na niedzielę i na święta.
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23692
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20262
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23692
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20262
Składniki
Margarynę ucieramy z cukrem pudrem i cukrem waniliowym, stopniowo dodajemy po jednym żółtku. Następnie porcjami dodajemy zmielony ser biały, potem mąkę krupczatkę, budyń i proszek do pieczenia, pod koniec ucierania dodajemy ubite białka. Wsypujemy skórkę z cytronu i rodzynki i delikatnie mieszamy. Masę serową wykładamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia o wymiarach 25x35 cm, wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i pieczemy około 60-70 minut.