Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, aromatyczne, puszyste. Po za tym nie jest suchy.
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20252
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 175
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2282
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20252
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 175
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2282
Składniki
CIASTO: Margarynę roztopić i ostudzić, następnie zagnieść z resztą składników i rozłożyć na blasze wysmarowanej tłuszczem.
SER: Wszystkie składniki wymiksować, budyń wsypać w proszku.Proszę się nie przerażać gdyż ser wychodzi płynny. Wymiksowane składniki wylać na ciasto i piec 50-55 minut
PIANA: Pianę ubić na sztywno i dodać cukier i dobrze ubić. Po 45 minutach pieczenia ciasta wylać na ser ubitą pianę i posypać kokosem i wstawić z powrotem do piekarnika i piec na złoty kolor 5-10 minut. Ja piekę na termoobiegu na ok 170 stopni.
SMACZNEGO!