Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na Wielkanoc w sam raz.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 611
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 162
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 187
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 611
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 162
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 187
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Składniki
Wykonanie: Jogurt, mąkę, 15 dag cukru, 15 dag masła, szczyptę soli zagnieść na kruszonkę i przenieść do lodówki. Następnie 12,5 dag masła utrzeć z 15 dag cukru, cukrem waniliowym, szczyptą soli na puszystą masę. Wbijać kolejno jajka, następnie dodać oba sery, budyń i całość jeszcze raz utrzeć bardzo dokładnie. Blachę posmarować tłuszczem wyłożyć połowę kruszonki, wylać masę serową i posypać resztą kruszonki. Piec w temperaturze 190 stopni około godzinę. Gdy kruszonka szybko się zapiecze przykryć formę folią aluminiową. Sernik podawać najlepiej na drugi dzień.