Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sernik z figami"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Mąki wymieszaj z proszkiem do pieczenia, solą i zmielonymi orzechami. Masło utrzyj z cukrem. Jajka wbij do miski, roztrzep widelcem i stopniowo dodawaj do masła. Porcjami wsypuj mąkę, wymieszaj.
Masę przelej do tortownicy. Piecz godzinę w temp. 170°C. Udekoruj bakaliami, posyp cukrem.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień