Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Z mąki,masła,jajek+żółtka,cukier ,proszek i śmietany zagnieść kruche ciasto.Wyłożyć na tortownice(boki też)następnie ułożyć odsączone brzoskwinie przekrojone na ćwiartki.Zmielony ser,cukier żółtka+sok z pomarańczy miksujemy dodać budyń następnie dodać ubita piane(z 5 białek ,białka 2 zostały z kruchego ciasta).Delikatnie wymieszać i wyłożyć na brzoskwinie.Piec ok 1godz160st