Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sernik porzeczkowy"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 587
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 137
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 145
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 106
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 587
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 137
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 145
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 106
Składniki
Zmiksuj biszkopty, wymieszaj z margaryną. Porzeczki zmiksuj, przetrzyj przez sitko. Zmiel twaróg, utrzyj z cukrem, chałwą, cukrem waniliowym oraz sokiem z cytryny. Dodaj porzeczki.
Śmietanę ubij na sztywno, żelatynę rozpuść w 1/3 szklanki wrzątku, ostudź. Wymieszaj je z masą serową. Na stężony spód wyłóż masę serową. Udekoruj.
Porcje 15. 40 min. Cena 1,80 zł. Kalorie 320.
<strong>Przepis przysłała Magdalena Tabaczyk z Barwina</strong>Źródło: Bella Relaks