Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1-maslo 5-zoltek 1-kostka twarogu 2-galaretki cytrynowe 2 -galaretki wisniowe
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Składniki
Upiec biszkopt wedlug wlasnego przepisu.
25dkg.twarogu(zmielic)-utrzec 1 maslo z 1 szkl.cukru pudru,dodajac po 1 zoltku,zmieszac z twarogiem dodac 2 tezejace galaretki cytrynowe.Wylozyc to mase na biszkopt.Na mase twarogowa wylozyc ubite bialka z 1/2 szkl.cukru i 2 -galaretki wisniowe rowniez tezejace.
Kolejnosc :: 1-biszkopt 2-masa twarogowa z galaretka cytr. 3-bialka ubite z galaretka wisniowa.