Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 39
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 143
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 39
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 143
Składniki
Wszystkie składniki oprócz galaretki, śliwek i biszkoptów miksujemy. Na dnie tortownicy układamy biszkopty następnie wykładamy masę i wstawiamy do lodówki na ok. 2-3 godziny. Po tym czasie na wierzchu układamy połówki śliwek i zalewamy wcześniej rozpuszczoną i ostudzoną galaretką. Wstawiamy do lodówki na całą noc.