Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To sernik, który powstał przy okazji robienia innego.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
2 opakowania galaretki dokładnie wymieszać z 500 ml wody. Zmiksować z twarogiem. Na dnie formy ułożyć biszkopty. Uwaga! Biszkopty mają „pływać". Wsadzić do lodówki na 3-4 godz.
Czekoladę rospuścić w kąpieli wodnej i nakładać na ciasto jak „lody". Udekorować makaroniki i malinami. SMACZNEGO!