Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik na waflach"
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5506
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 76
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5506
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 76
Składniki
<strong>Przepis przysłała Aneta Gorowa ze Świebodzina</strong>
Śliwki pokrój na ćwiartki. Żelatynę namocz w 100 ml. Dodaj 400 ml gorącej wody, wymieszaj, ostudź. Twaróg i cukier puder zmiksuj. Wlej żelatynę, połącz.
Formę wyłóż wafelkami. Wlej tężejącą masę, schłodź. Galaretki przygotuj wg instrukcji. Śliwki, ułóż na cieście, polej tężejącymi galaretkami.Źródło: Chwila dla Ciebie