Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszny sernik z ciemnym ciastem i z owocami.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1410
Polecam.
Odsłon: 217
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 19
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 243
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7979
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1410
Polecam.
Odsłon: 217
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 19
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 243
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7979
Składniki
ciasto-Zmiksować masło z cukrem i jajkami.Przesiać mąkę z kakao i proszkiem.Dodać śmietanę, zmiksować. Podzielić na 3/4 i 1/4 części. Większą część wyłożyć na blaszkę i rozsmarować na blaszkę 34x38, z papierem do pieczenia.
masa serowa-Jajka zmiksować z cukrem, masłem i serem. Jak również domieszać wiśnie i brzoskwinie. Wyłożyć na ciasto.
Resztę ciasta wymieszać z kokosem i rozkruszyć po serze.
Piec w 175*ok.70 min.
Po przestygnięciu posypać pudrem cukrem. Kroić jak zastygnie.