Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masa krówkaowa bardzo dobrze sprawdza się w deserach, tym razem w serniku na zimno z bananami ;)
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9250
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 184
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 32
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 127
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 471
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9250
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 184
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 32
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 127
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 471
Składniki
Prostokątną formę wyłożyć folią spożywczą i podłużnymi biszkoptami. Sery połączyć z masą kajmakową i ubitą śmietanką. W gorącym mleku rozpuścić żelatynę, którą należy zahartować i połączyć z masą serową. Gotową masę rozlać na biszkopty.
Powtykać grubo skrojone w plasterki banany. Masę kajmakową podgrzać i ozdobić ciasto. Na noc ciasto schować do lodówki. Przed podaniem ciasto przystroić bezą. Smacznego!