Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sernik który świetnie komponuje się z konfiturą z porzeczek.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 600
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 150
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 158
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 115
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 600
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 150
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 158
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 115
Składniki
Herbatniki rozdrobić, dodać roztopione masło i wyłożyć na dnie formy do pieczenia o średnicy 26 cm wyłożonej papierem do pieczenia. Żółtka oddzielić od białek. Białka ubić na pianę, a żółtka utrzeć z cukrem. Stale miksując dodawać porcjami ser, budynie oraz puree dyniowe. Następnie wlać śmietanę i ponownie całość zmiksować. Na koniec dodać pianę z białek i wymieszać aż składniki połączą się. Masę serową wylać na herbatniki i piec 60 minut w temperaturze 160 stopni. Po wystygnięciu sernik posmarować konfiturą.