Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 601
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 162
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 119
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 601
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 162
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 119
Składniki
Spód: Składniki (mąka, masło, żółtka, cukier puder, śmietana, kakao, proszek do pieczenia) posiekaj i wyrób. Zwiń w folię i włóż do lodówki na 20 minut.
Białka ubij na pianę. Brzoskwinie zmiksuj. Żółtka zmiksuj z cukrem i dodawaj porcjami ser. Wlej masło, wsyp budyń, proszek, dodaj brzoskwinie, zmiksuj, na koniec dodaj pianę białek i wymieszaj łyżką.
Blaszkę wyłóż papierem, rozłóż ciasto i piecz 20 minut w 180 st. C. Wyłóż na nie masę serową. Piecz 50 min w 180 st. C. Ostudź, lekko zetnij wierzch. Pokryj galaretką.