Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8908
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 199
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 463
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8908
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 199
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 463
Składniki
Ciasto: Zagnieść ciasto, dokładnie połączyć składniki. Wyłożyć na brytfanę rozkładając ciasto na wysokość 2cm po brzegach brytfany. Ser: Cukier, żółtka, budyń utrzeć mikserem, dodać ser. Po dokładnym zmiksowaniu dodać mleko. Wlać masę (jest rzadka!) na ciasto, wstawić do piekarnika i piec w temp 200 stopni około30min. Z pozostałych białek ubić pianę, dodać 5 łyżek cukru, 2 łyzki wiórków kokosowych. Ostrożnie wyjąć ciasto z piekarnika, Wyłozyć na nie pianę i piec około 10 min. Gorący sernik posypać czekoladą. Nie kroić na ciepło!