Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowo-brzoskwiniowy serniczek. Delikatny , nie za słodki i prosty w zrobieniu.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 323
Dzisiaj bardzo proste , szybkie i smaczne zapiekanki z pieczarkami. Polecam
Odsłon: 173
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 602
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 323
Dzisiaj bardzo proste , szybkie i smaczne zapiekanki z pieczarkami. Polecam
Odsłon: 173
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 602
Składniki
Gararetki rozpuszczam w osobnych naczyniach w 200 ml. wody. Truskawki i połowę brzoskwiń blęduję osobno. Małą tortownicę wykładam biszkoptami na spodzie i wokół.
Do miski wkładam połowę twarogu i miksuję razem z musem brzoskwiniowym i zimną galaretką brzoskwiniową.Zalewam biszkopty , najlepiej kiedy masa zaczyna gęstnieć . Wkładam do lodówki na 30 minut.Tak samo robię masę z truskawkami i wlewam na masę brzoskwiniową. Resztę brzoskwiń kroję w kostkę i układam na górze.
Wkładam do lodówki na min. 2 godziny .