Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do wykonania i bardzo dobre i bardzo słodkie :)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
MASA 1: Herbatniki drobno pokruszyć - najlepiej zmielić. Zagotować mleko z cukrem, dodać kakao. Do gotującego wsypać pokruszone herbatniki i dokładnie wymieszać. Gorącą masą posmarować andruty.
MASA 2: Mleko zagotować, wsypać wiórki - zaparzyć i ostudzić. Masło utrzeć z cukrem dodając stopniowo masę kokosową(wystudzoną). Powstałą masę rozsmarować na masie herbatnikowej. Zwinąć w rulon i wstawić do lodówki.