Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z przepisu "jagody114" ale delikatnie zmodyfikowane w składnikach...
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 289
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 140
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4961
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2333
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 289
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 140
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4961
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2333
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę,dodać cukier i żółtka.Następnie delikatnie połączyć z mąką i proszkiem do pieczenia.Blachę z piekarnika wyłożyć papierem do pieczenia,na papier wyłożyć jabłka (ja miałam litrowy słoik),a na jabłka wylać ciasto.Wstawić do gorącego piekarnika (180) i piec 35 min. Po upieczeniu przełożyć ciasto odwrotnie na ściereczkę i zwinąć,kiedy jeszcze jest ciepłe.Posypać cukrem pudrem.
SMACZNEGO