Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idwalna do kawy z przyjaciolkami,ktore sa wlasnie na diecie
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1743
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1743
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Składniki
Ucieram jajka z 10 dkg. cukru i sola na puszysta mase.Delikatnie dodaje maki z proszkiem do pieczenia.Przekladam do szerokiej formy na papier i do pieca 180 °C 13 min.(nie wybieram termoobiegu do pieczenia biszkoptu)Upieczony biszkopt przekladam na sciereczke posypana cukrem i zwijam w rulon. Masa:Miksuje rozmrozone owoce,dodaje jogurt rozpuszczona zelatyne,ubita smietane z 5 dkg.cukru.Rozwijam wystudzony biszkopt i nakladam mase.Ponownie zwijam i posypuje cukrem pudrem. Wybiera za kazdym razem inna mieszanke owocow.