Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Żółtka utrzyj z cukrem, dodaj mąkę z proszkiem i startą czekoladę.
Połącz z pianą z białek.
Blaszkę natłuść i wyłóż pergaminem. Nałóż ciasto.
Piecz 13 min (180 st.). Wyłóż na arkusz pergaminu. Zwiń w roladę.
Kremówkę ubij, wsyp cukier puder i usztywniacz
Ciasto rozwiń, posmaruj kremem, posyp płatkami i owocami.
Zwiń roladę, schłodź.