Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto na rodzinne spotkanie i nie tylko...
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Składniki
DUŻĄ BLACHĘ Z PIEKARNIKA WYŁOŻYĆ PAPIEREM DO PIECZENIA ..PIEKARNIK NAGRZAĆ DO 180 STOPNI
JAJKA UBIĆ Z CUKREM WSYPAĆ MĄKI I PROSZEK JAK CHCEMY CIEMNY BISZKOPT DODAĆ KAKAO. UCIERAĆ MIKSEREM OKOŁO 8 MIN.NA DUŻYCH OBROTACH.WYLAĆ CIASTO NA PAPIER,UPIEC CIENIUTKI BISZKOPT.
UPIECZONY BISZKOPT WYŁOŻYĆ NA ZWILŻONĄ ŚCIERECZKĘ ,ZROLOWAĆ NA DŁUŻSZYM BOKU.OSTUDZIĆ.
UBIĆ ŚMIETANĘ Z 2 ŁYŻKAMI CUKRU NA KOŃCU DODAĆ ROZPUSZCZONA GALARETKĘ [GALARETKĘ ROZPUŚCIĆ W 2-3 ŁYŻKACH WODY TAK ŻEBY SIĘ TYLKO ROZPUŚCIŁA]
ROZWINĄĆ ROLADĘ POSMAROWAĆ CIENKO POWIDŁAMI WYŁOŻYĆ I ROZSMAROWAĆ ŚMIETANĘ,ZWINĄĆ.WŁOŻYĆ DO LODÓWKI NA 2-3 GODZINY.POSYPAĆ CUKREM PUDREM.SMACZNEGO!