Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Malutkie dekoracyjne czerwone ciasteczka cupcakes z masą z mascarpone.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 42
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 47
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 42
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 42
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 47
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 42
Składniki
Mąkę, kakao, sól i proszek do pieczenia połączyć razem.
Masło utrzeć z cukrem i jajkiem.
100 ml śmietanki połączyć(chwilkę ubijać) z barwnikiem
Połączyć wszystkie składniki: do masy maślanej dodawać na przemian mieszankę z mąką i śmietankę, ubijać do całkowitego połączenia składników.
Rozpuścić sodę w occie i dodać do masy.
Ciastka piec przez 20-25 min w temp 180*C.
Mascarpone ubić z cukrem pudrem i 100ml śmietanki na sztywną masę.
Wystudzone babeczki dekorować masą z mascarpone. 9 .Przepis ze strony:http://babeczka.zuzka.pl