Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rafaello smakuje tak samo , jak to ze sklepu, nie ma roznicy.
Szybka i smaczna
Odsłon: 14865
Polecam.
Odsłon: 447
Szybka i smaczna
Odsłon: 14865
Polecam.
Odsłon: 447
Składniki
200 gram miekkiego masla wymieszac z 3/ 4 paczki wiorkow kokosowych, 3- 4 ciasteczka rozkruszyc na mialko , dorzucic do masy, czekolade cala rozpuscic i wymieszac z masa,
Migdaly obrac ze skorki.Gdy bedziemy obierac migdaly , mase wstawiamy do lodowki, aby stwardniala lekko( jak jest zima, to nie trzeba) nastepnie formujemy kuleczki w dloni i wciskamy do kazdej kuleczki migdalka. Ukladamy na talezyku badz etazerce, to wszystko, smacznego. Czasem moze zdazyc sie, ze nie mamy czekolady, czekolade mozemy zastapic skondensowanym mlekiem, tez jest smaczne, dajemy wtedy 150 gram mleka skondensowanego.