Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rabarbar obrodził i ma swój najlepszy czas. Wykorzystajmy jego smak, który doskonale sprawdza się w wielu potrawach. Od ciast po kompoty i dżemy. Dzisiaj placuszki z rabarbarem. Zapraszam.
Szybka i smaczna
Odsłon: 14017
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 51
Szybka i smaczna
Odsłon: 14017
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 51
Składniki
Rabarbar myjemy i obieramy ze skórki. Kroimy na kawałki ok. 2 cm. Wszystkie składniki na placuszki dokładnie ze sobą mieszamy. Dodajemy kawałki rabarbaru-mieszamy. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Odsączamy z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Posypujemy cukrem pudrem.