Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 33
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 70
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 33
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 70
Składniki
Przygotowujemy ciasto: z białek ubijamy sztywną pianę.Żółtka ucieramy z margaryną i cukrem.Dodajemy pozostałe składniki i pianę z białek i dokładnie mieszamy. Ciasto wykładamy na blachę.
Robimy masę:z białek i cukru ubijamy sztywną pianę.Dodajemy wiórki i dokładnie mieszamy.Masę wykładamy na surowe ciasto i pieczemy około 20-25 minut w piekarniku rozgrzanym do temp.180 C.
Krem:margarynę ucieramy z cukrem i żółtkami.Następnie dodajemy kakao. Wykładamy na ostudzone ciasto.Dekorujemy według uznania.