Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Zmielić orzechy i sucharki na miał.
Przełożyć je do miski i stopniowo mieszać z nutellą do jednolitej masy(podobna do plasteliny).
Wyłożyć blachę papierem do pieczenia i włożyć masę z nutelli.
Posmarować to kwaśną śmietaną.
Ubić śmietanę z cukrem pudrem(najlepiej gdy śmietana będzie dzień wcześniej w lodówce, a garnek w którym będziesz ubijać będzie zimny).
W między czasie ugotować żelatynę z mlekiem i to połączyć ciągle mieszając.
Wylać to do blaszki.
Rozpuścić galaretki.
Ułożyć w blaszce owoce i zalać je galaretką.
Włożyć do lodówki, żeby się schłodziło.