Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ptasi sernik- apetyczne z takimi dodatkami jest to ciasto. Kokosowe wiórki i ser smażony każdemu zwykle smakuje!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 70
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1130
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 70
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1130
Składniki
Ciasto kokosowe: Białka ubić z cukrem. Wsypać pozostałe składniki, wymieszać i wyłożyć na forę 25/36. Piec w 180 stopniach 30 minut.
Ciasto ciemne: Białka ubić na sztywną pianę z cukrem. Dodać mąkę, żółtka, proszek i kakao. Piec do 30 minut w 180 stopniach.
Ser: Margarynę roztapiamy. Dodajemy ser, cukier i żółtka. Gotujemy do 15 minut na malutkim ogniu ciągle mieszając. Budynie rozpuszczamy w mleku i dodajemy do sera, gotujemy chwilę. Ściągamy z gazu. Galaretki rozpuszczamy w wodzie i dodajemy do sera. Mieszamy odstawiamy do stężenia. Przełożenie: Ciasto kokosowe- ser- ptasie mleczko-ser- ciasto ciemne