Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1757
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 43
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1593
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1757
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 43
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1593
Składniki
W jednym garnczku gotujemy 70 ml mleka w pozostałym mleku rozpuszczamy 3 budynie, gotujemy W drugim gotujemy 700 ml soku, w pozostałym mieszamy 3 budynie, gotujemy Oba kremy studzimy Robimy biszkopt, w ostatnim etapie dodajemy 2 łyzki kakao, pieczemy. Studzimy Kremy, każdy osobno oczywiście mieszamy z utartą na puszysty krem margaryną z 1/3 szkl cukru. Przekładamy w kolejności: biszkopt-krem pomarańczowy, krem śmietankowy, herbatniki-roztopiona w kąpieli wodnej czekolada. schładzamy..mmmmm