Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przysmak Shreka"
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 368
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 68
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 368
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 68
Składniki
Białka ubić, dodać cukier, żółtka, mąki, proszek, barwnik i olej. Ciasto przełożyć do natłuszczonej i wysypanej bułką tortownicy, piec 45 min w temp. 175oC. Wystudzić, pokroić w krążki.
Przygotować poncz, nasączyć nim krążki, przełożyć kremem z ubitej śmietany, wymieszanej z serkiem i cukrem. Obłożyć dekoracyjnie winogronami.
ok. 90 minut.Źródło: Twoje Imperium