Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przepis na ptasie mleczko"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Składniki
Masa serowa: galaretkę cytrynową rozpuść w szklance wrzątku. Rozpuść oddzielnie galaretkę wiśniową i kiwi. Kiedy stężeją – pokrój. Zmiksuj ciasta razem z galaretką cytrynową. Dodaj pokrojone galaretki i wymieszaj. Włóż masę do formy, wstaw ją do lodówki.
Masa śmietanowa: kremówkę ubij z cukrem i śmietanfiksem. Wlej rozpuszczoną w szklance wrzątku, schłodzoną galaretkę wiśniową.
Nałóż krem na masę serową. Rozpuść galaretki porzeczkowe, polej ciasto.
Porcje 20, przygot. 60 min, cena 1,40 zł, kalorie 178 kcal.Źródło: Bella Relaks