Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pręgowana rolada z owocami"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 68
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 62
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 68
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 62
Składniki
Z białek ubij sztywną pianę. Dodawaj żółtka, cukier i mąkę z proszkiem do pieczenia. Do połowy ciasta dodaj dwie łyżki kakao.
Workami cukierniczymi w poprzek blachy z papierem wyciskaj na przemian ciemne i jasne paski. Piecz 15 min w 180°C.
Utrzyj cukier z masłem, dodaj twaróg i brzoskwinie. Ostygły korpus posmaruj kremem i zwiń. Odstaw do stężenia.Źródło: TV14