Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękkie w środku, cuuuudownie czekoladowe i wcale nie jest bardzo słodkie!
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 483
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 64
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 483
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 64
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Zgodnie z filmem: - masło, mleko, cukier i kakao rozpuszczamy w rondelku i przez chwilę gotujemy, odstawiamy do wystudzenia, - do wystudzonej masy wmiksować mąkę, sodę i dżem, - ubić białka na sztywno, następnie ciągle miksując dodawać żółtka, - ubite jajka delikatnie dodać do czekoladowej masy, dodać wcześniej startą czekoladę Piec 40-45 min w 170 st. C. Ozdobić polewą czekoladową. Zapraszam do subskrybcji na kanał youtube oraz na bloga!