Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te cudne, kruche ciasteczka kojarzą mi się ze świętami. Często gościły u nas na rodzinnym stole. Nie bez znaczenia ma kształt tych słodkości- świąteczna, noworoczna wróżba na szczęśliwy nadchodzący rok!
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 438
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12791
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 95
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 438
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12791
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 95
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składniki na ciastka dokładnie wymieszać i wyrobić kruche ciasto.
Rozwałkować, pociąć na paski i formować paluszki. Następnie kształtować podkówki, włożyć do nagrzanego piekarnika i piec około 15-20 minut w temperaturze 180 stopni. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.