Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo smaczny.Szybko znika ze stołu.
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 75
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 350
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 75
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 350
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Składniki
Margarynę utrzeć z 6 żółtkami następnie dodać mąkę,proszek,(amoniak),mleko cukier wyrobić rękoma by ciasto było dość twarde,podzielić na 3 części jedna biała a druga z kakaem włożyć na 2 talerze i zamrozić.Tak aby było dość twarde do tarcia na tarce a resztę z miski włożyć na blachę i rozsmarować na ciasto położyć na nim na przykład śliwki gdy ciasto jest już dość zamrożone potrzeć czarne na owoce a następnie polać pianą z białek i potrzeć białą część ciasta. Piec przez 50 minut.Smacznego!