Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Placek z owocami"
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 25
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 66
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1029
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 110
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 149
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 25
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 66
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1029
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 110
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 149
Składniki
ciasta dokładnie wymieszaj. Podziel na dwie części. Jedną wyłóż na blaszkę o wymiarach 24 na 36 cm. Drugą przełóż do zamrażalnika. Jabłka i gruszki obierz, zetrzyj na tarce. Zasyp cukrem i cynamonem, odlej sok. Brzoskwinie pokrój i dodaj do masy.
Na ciasto wyłóż masę owocową. Drugą część ciasta zetrzyj na tarce. Wierzch posyp migdałami. Piecz 50 minut w temperaturze 170°C.
CZAS: około 1,5 godziny
<strong>Pani Teresa Murowana mieszka w Klonowie</strong>Źródło: Dobry Tydzień