Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Siedzimy w domu co tu robić, brakuje nam słodkiego do kawy. Może tak coś szybkiego?
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 104
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 53
Polecam.
Odsłon: 67
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 104
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 53
Polecam.
Odsłon: 67
Składniki
1. Wszystkie składniki na ciasto łączymy ze sobą, wyrabiamy i rozwałkowujemy 2. W cieście wycinamy kółka
3. Jabłka obieramy, kroimy drobno, dodajemy cynamon i cukier i układamy po łyżeczce na środku krążka. Ciasto składamy na pół zaciskając brzegi
4. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron
5. Następnie studzimy i pudrujemy cukrem pudrem 6. Deser do kawy gotowy 7. Smacznego