Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciacho do kawy..
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 231
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 373
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 231
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 373
Składniki
Margarynę , cukier,śmietanę i miód zagotować.Dodać przyprawy do pierników, mąkę , wymieszać.Odstawić do ostygnięcia.Do zimnej masy dodać żółtka, sodę rozpuszczoną w odrobinie wody i wymieszać, dodać ubite białka, delikatnie wymieszać i wylać na dużą blachę. Piec okolo godziny w temperaturze 190stopni. Po upieczeniu polać polewą. Smacznego..