Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i lekkie ciasto. Znakomicie nadaje się na deser.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 25
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 656
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 25
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 656
Składniki
Galaretki agrestowe rozpuścić w 3 szkl gorącej wody, tak samo zrób z galaretkami wiśniowymi. Ostudzić, wstawić do lodówki. Mleko skondersowane rozlać do dwóch naczyń, ubić mikserem aż do uzyskania puszystej piany.
Jedną część mleka połączyć z galaretką czerwoną, a drugą część z zieloną. Biszkopty wyłożyć na blachę, wylać część czeroną, a następnie zieloną. Można ułożyć owoce. A na koniec zalać to galaretką pomarańczową.