Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, lekkie, bardzo smakuje dzieciom
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 67
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 62
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 67
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 62
Składniki
Z jajek, mąki, proszku do pieczenia i 4 łyżek cukru zrobić biszkopt.
Przygotować 2 galaretki, ale z porcją wody na jedną czyli 0,5 l , schłodzić aż będą tężeć
Schłodzone kremówki ubijać mikserem aż zaczną gęstnieć. Dalej ubijając dodać tężejącą galaretkę po łyżce. Na koniec dodać rozgniecione truskawki.
Na upieczony i chłodny biszkopt wylać powstałą masę i włożyć do lodówki na 1,5 h i gotowe. Galaretki można dodać innego koloru choć te smakują super