Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super deser lub słodkie co nie co do kawy lub herbaty.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 169
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 169
Składniki
Biszkopty ułożyć w okrągłej formie o średnicy 24 cm. Galaretki rozpuścić w 3 szklankach gorącej gotowanej wody, pozostawić do zakrzepnięcia. Krzepnącą galaretkę wymieszać z jabłkami z pigwą oraz serkami homogenizowanymi i wyłożyć na biszkopty.
Pestki granata wyłuskać, posypać po wierzchu. Schłodzić w lodówce około 2 godzin.