Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Orzechowy miodownik"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 57
Polecam.
Odsłon: 69
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 57
Polecam.
Odsłon: 69
Składniki
Margarynę stop z miodem. Dodaj ubite jajka i resztę składników. Upiecz 3 placki. Karmel orzechowy: orzechy upraż na miodzie i maśle. Krem: ugotuj budyń, zmiksuj z masłem. Ciasto posmaruj karmelem orzechowym, nakryj drugim plackiem, posmaruj kremem i resztą karmelu. Nakryj trzecim plackiem. Posmaruj gotowym karmelem.
<strong>Justyna Golarz z Dąbrowy</strong>Źródło: Takie jest życie