Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
i smaczne i łatwe i szybie ciacho bez pieczenia..
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 229
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 229
Składniki
brzoskwinie odlać z zalewy i drobo pokroić w kosteczkę. Zagotować 4 szklanki mleka z cukrem i cukrem waniliowym. Do pozostalego mleka (1 szkl) dodać budyń w proszku, mąkę, żółtka. wymieszać trzepaczką. Wlać do gotującego się mleka i ugotwać budyń. Do gorącego budyniu dodać cieple masło, dobrze je rozbić. ciasto ukadać warstwami: krakersy ułozyć na blachę,na to połowę gorącego budyniu, na to brzoskwinie, na to drugą połowe budyniu, na koniec ponownie krakesry. Dobrze docisnąć. Wstawić na noc lodówki, posypać cukrempudre. smacznego.