Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słonawy smak krakersów wydobywa słodycz kremu. Jedyne ciastko, które robi siś szybciej, niż je ! ! :)
Zwykły chleb pszenny na suchych drożdżach z dodatkiem płatków owsianych. Piec...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 308
Słony karmel to znakomity dodatek do wszelkiego rodzaju deserów. Możesz polać...
Odsłon: 55
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 110
Zwykły chleb pszenny na suchych drożdżach z dodatkiem płatków owsianych. Piec...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 308
Słony karmel to znakomity dodatek do wszelkiego rodzaju deserów. Możesz polać...
Odsłon: 55
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 110
Składniki
Przygotować krem do karpatki zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodając 2 opakowania cukru z prawdziwą wanilią lub cukier waniliowy. W tarkcie miksowania z masłem dodać ajerkoniak, o ile ciastka nie są przeznaczone dla dzieci. Przełożyć krakersy kremek, korzystając ze szprycy cukierniczej lub zwykłej łyzeczki. Schłodzić. Posypać cukrem pudrem.