Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słonawy smak krakersów wydobywa słodycz kremu. Jedyne ciastko, które robi się szybciej niż je :):)
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 60
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 25
Polecam.
Odsłon: 355
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3626
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 60
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 25
Polecam.
Odsłon: 355
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3626
Składniki
Przygotować krem do karpatki zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodając ponadto cukier waniliowy. RADA: Jeśli gotowy krem schłodzimy, łatwiej będzie przekładać nim napoleonki.
Przełożyć krakersy kremem, korzystając ze szprycy cukierniczej lub zwykłej łyżeczki.
Schłodzić. posypać cukrem pudrem. SMACZNEGO!!!!!!