Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne w przygotowaniu pączki. Ciasto zrobisz dosłownie w 2 minuty, wystarczy zmiksować ze sobą wszystkie składniki. Aby zmniejszyć kaloryczność pączków, zamiast cukru możesz sięgnąć po dowolny słodzik.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1436
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4837
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 288
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 397
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 44
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1436
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4837
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 288
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 397
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 44
Składniki
W misie blendera zmiksuj na gładki krem serek wiejski. Następnie dodaj jajka i cukier, ponownie zmiksuj.
Do masy przesiej mąkę wymieszaną wraz z sodą oczyszczoną i kolejny raz zmiksuj całość.
W niewielkim garnku rozgrzej olej. Łyżeczką nabieraj porcje ciasta i smaż na złoty kolor.
Usmażone pączki odsącz z nadmiaru tłuszczu.
Podawaj posypane cukrem pudrem.