Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapisz i wypróbuj przepis na najlepszy lukier cytrynowy jako polewę do babki, ciasteczek i drożdżówek
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 261
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 22
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 261
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 22
Składniki
Cukier puder wsyp do miski i zalej sokiem z cytryny. Wymieszaj składniki widelcem tak, aby masa była jednolita i bez grudek. Ozdób ciasteczka w wybrany przez siebie sposób! Lukier na ciasteczkach zastyga ok. 2-3h w temp. pokojowej. *Jeśli konsystencja lukru jest zbyt rzadka, dodaj cukru pudru, aby utrzymała się na ciasteczkach.