Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny placek do dobrej kawy.
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 61
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 133
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9658
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 61
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 133
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9658
Składniki
Wykonanie: Białka jajek ubić na sztywno z cukrem, dodać żółtka i resztę składników. Dokładnie wymieszać, przelać do przygotowanej formy średniej wielkości. Na wierzch ułożyć połówki obrane ze skórki i nasion gruszki. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec przez 45 minut. Po upieczeniu i lekkim przestudzeniu posypać cukrem pudrem.