Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie ciasto, mięciutkie, wilgotne,
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2959
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3371
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 111
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 40
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2959
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3371
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 111
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 40
Składniki
1. do miski wsypać mąkę, cukier, sodę, przyprawę do piernika i kakao, oraz cukier waniliowy, dodać jajko, mleko i olej, wymiesząc wszystko dokładnie mikserem, dodać dżem, chwilke jeszcze miksować, wsypać orzechy, dokładnie wymieszać łyżką, 2. ciasto wlaś do foremki, ja dodatkowo wcisnęłam kilka jeżyn, które fajnie urozmaiciły smak, 3. ciasto wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 st, piec ok 60 min, mozna polać polewą lub posypać cukrem pudrem smacznego